Start » Samlade vittnesmål » Sorgenfriskolan: Vem ska barnen vända sig till på rasten?

Sorgenfriskolan: Vem ska barnen vända sig till på rasten?

Sorgenfriskolans fasad

”Personalen har inte tid att vara med barnen på skolgården på grund av att de är för få. Det leder till att barnen inte har någon att vända sig till och blir väldigt utsatta för mobbing.”

Vårdnadshavare till elev på Sorgenfriskolan

Kommentarer

4 svar

 1. Linda

  Det är fruktansvärt när barn blir utsatta för mobbing. Min dotter går på skolan och jag tycker alltid det är flertalet personal ute när jag hämtar vid olika tider. Kan det vara att det är någon plats de missar att ha uppsikt över?

 2. Radenko

  Jag läste att många kompetenta lärare kommer att omplacerad. Jag besväras av denna orättvisa i denna demokratiska stat. Många skolor som Johannes skola har ett väldigt litet antal elever jämfört med antalet lärare
  i den skolan finns inga sparningar tvärtom är de anställer mer lärare. Dessutom har de bara en behörig lärare av tre lärare på hög stadiet
  och vad ska vi säga :
  det är orättvis

 3. Radenko

  Jag läser nu för tiden att en hel del besparingar kommer att göras eller redan har börjat göras i mina Malmöskolor.
  Vi kan inte spara pengar på vissa skolor och vi betalar på andra.
  Många skolor har tagit bort lärarvikarier för att spara pengar. På andra sidan
  Rådmansvångskola, som går i minus med ett par miljoner kronor utan några besparingar, har 4-5 fasta lärarvikarier trots att de har för många anställda.

 4. Johanna

  Besparningarna är orimliga. Det finns massor av pengar i Sverige, vi har alla hjälpts åt att arbeta ihop dem! De borde gå till våra barn och samhällen – till kortare arbetsdagar och kortare vårdköer. Istället har de slussats över till de rika. Ge oss våra pengar tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *